Oddam za friko to serwis gdzie oddasz niepotrzebne rzeczy. To co Tobie jeste niepotrzebne na pewno innym sprawi radoche.
Oddaj za darmo niepotrzebne rzeczy.

Obecny czas: Wto Wrz 07, 2010 12:13 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Oddam stary laptop
PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 12:39 pm 

Jeśli będzie możliwośc to prosiłbym o togo LAPTOPA ,SYNEK bardzo chce miec jaki kolwiek komputer ,a mnie narazie nie stac.WRAZIE ODPOWIEDZI POZYTYWNEJ PROSZĘ O KONTAKT 605591470. DZIĘKUJE SERDECZNIE DO USLYSZENIA!

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 2:31 pm 
Prosto z serca bardzo proszę o laptopa. ;) Za rok będę pisała mature i bardzo jest mi potrzebny ;) Za wysyłke zapłace nawet jutro ;) proszę o odpowiedz na mój mail : madzia1494@wp.pl

PLEASE! :D :D :D

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Śro Lut 10, 2010 1:51 pm 
JESTEM STUDENTKĄ I BARDZO CHĘTNIE PRZYJME LAPTOP. DOSKONALE MI SIĘ PRZYDA DO PISANIA PRACY. JEŚLI ODPOWIEDZ BĘDZIE POZYTYWNA POPROSZĘ O KONTAKT NA MAILA dorotamilosz@wp.pl POZDRAWIAM I SERDECZNIE DZIEKUJĘ

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 9:52 pm 
Witam jestem strazakiem ochotnikiem nasza jednostka bardzo potrzebowalaby laptopa gdyz nasz komputer juz do niczego sie nie nadaje a nie stac nas na zakup nowego,gdyz za wszystkie pieniadze ktore pozyskujemy kupujemy sprzet ktorym mozemy niesc pomoc innym.jesli odpowiedz na nasza prosbe bedzie pozytywna prosze o kontakt na numer 513 475 370 z gory bardzo dziekujemy i pozdrawiamy[color=#000000][/color]

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 9:55 pm 
[quote="Gość"]Witam jestem strazakiem ochotnikiem nasza jednostka bardzo potrzebowalaby laptopa gdyz nasz komputer juz do niczego sie nie nadaje a nie stac nas na zakup nowego,gdyz za wszystkie pieniadze ktore pozyskujemy kupujemy sprzet ktorym mozemy niesc pomoc innym.jesli odpowiedz na nasza prosbe bedzie pozytywna prosze o kontakt na numer 513 475 370 z gory bardzo dziekujemy i pozdrawiamy podaje rowniez meila na ktorego mozna przeslac odpowiedz nowicki.grzegorz@yahoo.pl

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 5:25 pm 

WITAM, CHETNIE PRZYJME LAPTOPA.. MAM 4 DZIECI I SAMOTNIE JE WYCHOWUJE, NIE STAC MNIE ABY KUPIC E-MAIL adeczka1-1@wp.pl

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 7:40 pm 
hej witam bardzo prosze o tego laptopa moj syn bardzo mnie prosi o takiego a nie stać nas by mu kupić mieszkamy w małym mieście we wschodniej Polsce gdzie ciężko jest o prace a gdy juz jest to za najniższą krajowa tak ze ciężko na coś sobie pozwolić dlatego zwracam sie do ludzi o dobrym sercu co mają stary laptop który już nie jest im potrzebny i mogą go oddać pokryje koszta przesyłki BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH DOBRYCH LUDZI O POMOC bardzo dziękuje za zainteresowanie moje gg-5483283, e-mail mlodyzem@wp.pl dziękuje jeszcze raz

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Śro Lut 24, 2010 10:32 pm 
Grzecznie poproszę o tego latopa dla moich celów osobistych :*

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 7:56 pm 

Bardzo proszę o tego laptopa mam dwójkę dzieci którzy się uczą i napewno im się przyda. Gorąco proszę... Mam nadzieje ze dostanę pozytywną odpowiedz. czekam na maila: Sylwia26041996@wp.pl

<jest to mail mojej córki szkolny, ale ja z niego korzystam>

pozdrawiam wszystkich :)

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 2:28 pm 

witam bardzo chentnie przyjme tego laptopa bardzo prosze o pzesyłke dziekuje :) czekam na odp pozdrawiam serdecznie :)

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum